Post

6 followers Follow
0

Connectivity issues

Iris losses connectivity thru the 15.10.1.1 / Some times show the thumbnails, sometimes not..tryed to click the camera from street view either from the 15.10.1.1 / same conflict.Iris goes up and down connecting her self.I have a good tablet with 4GLTE and good WIFI...Google Assus7.
Do not understand.Lowered to HDR ON instead of + , for lesser the stiching time.Little lost.

Please sign in to leave a comment.

5 comments

0

Sorry to hear you're having a wifi problem with your unit. Can you raise a Support ticket via our Support Portal and we'll take a look at this for you?

Regarding the switch from HDR+ to HDR On - yes that's definitely something I recommend in fact, I suggest you also switch from stitching on board the unit to saving to RAW only and then post processing the data on a PC using Immersive Studio as that's the fastest workflow you can get.

0 votes
Comment actions Permalink
0

I seem to have lots of connectivity issues - I keep getting the screen where it shows Iris360 on the left with the connectivity icon criss crossed and the phone to the right. Perhaps I should have a refresh button but instead all I have is the Launch Viewer which I don't use - but no refresh as it should since at times I keep waiting and it does not connect - or at times I loose the wifi connectivity - I seem to have lots of problems.

 

0 votes
Comment actions Permalink
0

Hi Léo,

I see that you currently have an open support ticket - I have responded to you via this, could you please reply to the ticket update and provide the clarification I have requested?

Many Thanks,

Jamie

0 votes
Comment actions Permalink